Той самий хлопчина з “один вдома” вже давно не маленька дитина. Маколею калкіну зараз 41 рік, він вже дорослий і заможний чоловік, і ось нарешті він дозрів до одруження! актор зробив пропозицію своїй коханій, з якою зустрічався чотири роки. Майбутньою дружиною маколея стала актриса бренда сонг – у квітні минулого року дівчина народила від калкіна сина, якого пара назвала дакотою на честь загиблої сестри актора.

Інсайдери розповіли виданню people, що і бренда, і маколей буквально на сьомому небі від щастя. “їм подобалося бути справжньою сім’єю з тих пір, як вони вітали дакоту в цей світ”, – повідомляє джерело people.

” заручини-природний наступний крок для них. Вони з нетерпінням чекають спільного майбутнього”, – додав інсайдер.

Відзначимо, що для бренди цей шлюб стане першим, а ось маколей вже був одружений. У віці 17 років він пов’язав себе узами шлюбу з актрисою рейчел майнер. Були разом вони всього два роки, проте розлучилися офіційно тільки в 2002-му.

Також у маколея були досить серйозні стосунки з актрисою мілою куніс — вони почалися якраз в 2002-му.милі тоді виповнилося 18, калкіну — 21. Разом вони були дуже багато років і розлучилися в 2011-м.

Цей розрив дуже вдарив по маколею — до такої міри, що він навіть хотів покінчити з собою. Через роки куніс зізналася-вони розійшлися, тому що їй потрібно було розібратися в собі.

Міла також говорила, що дивувалася, якою популярністю володів маколей: «з ним не можна було ходити по вулиці. Коли фанати його бачили, вони кричали як божевільні. Шанувальники швидше за все просто не знали, як реагувати. Але це не можна було назвати нормальною реакцією на знаменитість. Вона була неадекватною”, – поділилася міла.

А в 2017 році калкін познайомився з брендою на зйомках спільного проекту «земля змін» в таїланді. Дівчина змогла витягнути маколея із затяжної депресії.

” люди не усвідомлюють, наскільки він неймовірно добрий, відданий, милий і розумний. Він знає, хто він такий, і його це влаштовує на 100 відсотків. І це для мене неймовірно сексуальна якість”, – говорила сонг.

Анна миллионова