11 січня костянтину хабенському виповнилося 50 років. У цей день влаштовувати пишне торжество актор не став і скромно відзначив свято в колі рідних, але від ідеї з розмахом зустріти ювілей все ж не відмовився. У підсумку через три тижні він зібрав євгена миронова, федора бондарчука, пауліну андрєєву, дмитра хрустальова, сергія бурунова і багатьох інших знаменитостей в мхт імені чехова, художнім керівником якого став восени минулого року, і закотив вечірку з виступами музикантів, столами, що ломилися від апетитних страв, і, звичайно, танцями.

Одним з головних гостей свята став 14-річний син актора від першого шлюбу ваня, якого костянтин юрійович ретельно приховує від сторонніх очей. Можливо, про те, що хлопчик приїхав привітати тата, так ніхто б і не дізнався, якби не леонід агутін. Саме співак поділився фотографією хабенського і його юного спадкоємця в своєму instagram. На ній видно, що за останній час хлопчик сильно подорослішав, відростив волосся і вже став на півголови вище свого батька.

У 2008 році в родині костянтина хабенського трапилася справжня трагедія. Його перша дружина журналістка анастасія смирнова померла від раку. Лікарі діагностували дівчині онкологічне захворювання-пухлину головного мозку, коли вона була вагітна. Анастасія злякалася, що агресивні препарати можуть погано позначитися на здоров’ї малюка, і відмовилася від лікування. Відразу після пологів вона поїхала в лос-анджелес і пройшла курс хіміотерапії, але все виявилося марно.

Коли анастасія померла, її синові ледь-ледь виповнився рік. Артист ніяк не міг впоратися з втратою, тому турботу про маленького вані взяла на себе його бабуся інна федосєєва — мама загиблої анастасії. Коли хлопчик трохи подорослішав, костянтин хабенський наполіг на тому, що той повинен здобути освіту за кордоном і відправив його в школу в барселоні. В іспанії іван з бабусею, яку вже давно називає мамою, прожив кілька років, але недавно за наполяганням батька повернувся до москви і вступив до гімназії.

Причиною, по якій хабенський поміняв свою думку щодо місця проживання сина, стала пандемія. Актор зрозумів, що через закриті кордони став занадто рідко бачитися з дитиною і вирішив — потрібно якомога швидше виправляти цю ситуацію. Тоді він купив івану та інні федосєєвій окрему квартиру в столиці і перевіз їх ближче до себе.

Бабуся івана веде свою сторінку в instagram, але досить рідко ділиться фотографіями хлопчика. Її життя з онуком повністю забезпечує костянтин хабенський, який зараз живе разом зі своєю другою дружиною ольгою литвиновою і дочками олександрою і вірою.

123…12

Костянтин хабенський зізнавався, що завжди був популярний серед дівчат і вміло користувався своєю чарівністю-будував дамам очі і зачаровував їх своєю посмішкою