На початку цього року стало відомо, що джейсон момоа і ліза боне вирішили розлучитися після 16 років, які провели разом.

Після того, як» аквамен ” повідомив про це на своїй сторінці в instagram, більше ніяких коментарів ні він сам, ні ліза, не давали. Поки шлюборозлучний процес ще йде, джейсон з’їхав з їх з боне спільного будинку. І оселився… У фургоні, який поставив у дворі у своїх друзів в лос-анджелесі.

Днями папараці вдалося зняти джейсона близько того самого фургона. Інтернет-користувачі помітили, що актор немов запустив себе. «неохайний», “перестав стежити за собою”, — такими фразами зарясніли заголовки газет.

Але насправді, все не так вже й погано. Так, момоа вийшов з фургона в звичайному домашньому одязі — але не в смокінгу ж йому ходити по двору. А його новий будинок на колесах, до речі, хоч на вигляд і непоказний, але всередині облаштований так, що багато хто позаздрить.

Ця модель фургона називається earthroamer xv-lti 026 camper і коштує 750 000 доларів в базовій комплектації. У перерахунку на російську валюту це 58 мільйонів рублів. На такі гроші можна купити непогану квартиру в москві. Наприклад, співачка нещодавно придбала “двушку” в басманному районі столиці за 20 мільйонів.

На сайті виробника фургонів є опис того, що знаходиться всередині. І не в кожній квартирі є такі зручності. Меблі з зістареної вільхи, шкіряні дивани, величезне спальне місце з технологічним матрацом з ефектом пам’яті, індукційна плита, кавоварка nespresso, весь посуд, включаючи столове срібло і навіть спеціальний винний шафа. Ось так виглядає це все на офіційному сайті марки.

+2

І це тільки стандартна версія! не виключено, що момоа включив в свій будинок на колесах і інші функції і зручності.

Багато шанувальниць джейсона не проти були б переїхати до нього в такий фургончик. Або покликати його жити до себе.

До речі, цей фургон давно став для зоряного мачо другою домівкою. Він купив його на гонорар після успіху “аквамена”. Друзі актора розповіли the sun:»він досить часто вважав за краще під час зйомок жити там замість того, щоб знімати готель поруч зі знімальним майданчиком”.

+10

Ліда буслаєва