Історія створення:

Songe précieux givenchy-це аромат для жінок, він належить до групи квіткові фруктові. Songe précieux випущений в 2017 році.

Піраміда:

верхні ноти: гуава, рожевий грейпфрут і рожевий перець;

середні ноти: рожева півонія, водяна лілія і жасмин;

базові ноти: сандал, кедр і білий мускус.

Звучання і розкриття аромату:

Аромат відкривається на ангельській сонячній ноті. Його фруктова свіжість і ніжне сяйво півонії і жасмину — винахідливий спосіб занурити людину в його палаюче серце. Дует півоній і жасмину займає центральне місце після того, як зникає яскравість верхніх фруктових нот. Півонії повітряні і пишні, в той час як жасмин проникає в серце своєю інтенсивної кремовою солодкістю, яка знаходиться між білою квіткою і тропічним фруктом.

Лілія стає очевидною трохи пізніше. Я уявляю собі стіл в саду, покритий білосніжною скатертиною, а в центрі столу знаходиться миска, наповнена водою, в якій плаває великий білий квітка водяної лілії, з крапельками води на пелюстках. Його п’янкий солодкий аромат підкреслюється прозорістю води, створюючи відчуття холодної квітки і золотий пилку, яка розлітається, залишаючи запорошений слід. Згодом духи стають гостріше і тепліше.

А ще я чую аромат пудри. Ноти, що нагадують пудру, розкриваються, як тільки квіткові ноти вщухають, а м’які шари мускусу завершують композицію. Враження від аромату ніжне і ласкаве, ніби м’який шовк прилипає до шкіри. Це не драматичний аромат – він створює досить інтимну ауру; однак для універсального і вишуканого парфуму, який легко переноситься з ранку до вечора, він відмінно підходить.

Стійкість і шлейф:

Це легкий, повітряний аромат – якщо розпорошити його вранці, до обіду він зовсім зникне. Незважаючи на це у нього непоганий шлейф.

Концентрація: edp, об’єм флакона: 50 мл.

Ціна: за 50 мл. Приблизно 4500 руб.