Дворічну дитину ханну мама частенько залишала няні меган говард. І дівчина прекрасно справлялася зі своїми обов’язками – до одного дня. Рано вранці мама ханни як зазвичай привела дочку до няні. Ханна із задоволенням гостювала у доглядальниці, адже в її будинку жив смішний віллі — зелений папуга-квакер, який смішив дівчинку різними фразами. Меган не одну годину займалася з пташкою, навчаючи словами. І саме в той день цей, здавалося б, непотрібний навик врятує життя дитини.

Меган спокійно приготувала сніданок, поставила перед ханною тарілку з кукурудзяними пластівцями і відлучилася на пару хвилин у ванну кімнату. Малятко жадібно наминала вкусняшки, як раптом вдавилася і почала задихатися. Ханна вся почервоніла і почала розмахувати руками, але не могла покликати на допомогу.

Віллі, побачивши, що маленька гостя в біді, змахнув крилами і почав істерично верещати і…кликати на допомогу. Меган оторопіла, коли почула крик віллі « ” mom, baby! baby!”(“мама, дитина!». Няня забігла в кімнату і схопила ханну на руки. Завдяки прийому геймліха вона врятувала дівчинку і відразу ж викликала “швидку”.

Венера єрофєєва