У минулому році 33-річна актриса і співачка юлія паршута розлучилася з цивільним чоловіком олександром після шести років відносин. У 2019-му пара зіграла весілля на мальдівах, але до офіційного розпису справа так і не дійшла.

З цим чоловіком красуня-блондинка планувала жити довго і щасливо — адже вона почала зустрічатися з ним після затяжних відносин з абьюзером. Юлії довелося пережити психологічне і фізичне насильство, переслідування, токсичну брехню і погрози на адресу її близьких. Було й таке, що екс-коханий симулював захворювання, щоб її утримати.

Про той страшний період вона багато разів розповідала в інтерв’ю — і не з метою, щоб її пошкодували. А щоб дівчата не робили її помилок і були уважні, якщо чують перші «дзвіночки».

На щастя, той період залишився в минулому. І коли юлія зустріла олександра, вона знову змогла повірити в любов і щирість почуттів. Якщо вірити словам артистки, знайомство з бізнесменом повністю перевернуло її життя. Чоловік робив коханій приємні сюрпризи, хоча і був ніби трохи холодний. Навіть після декількох років спільного життя співачка відчувала, що в їх парі не вистачає ніжності.

«я все одно прекрасно розуміла, що щось не те. Він був обережним, а я поспішала — були різні ритми… Ми поїхали у весільну подорож і практично не розмовляли… При цьому до психолога ходили, який зробив тільки гірше», — ділилася юлія.

В рагсі юлія і олександр так і не з’явилися, зате в 2018 році сталося красиве торжество: з гостями, букетом і білою сукнею. Дівчина зазначає: зараз вона усвідомлює, що справжнє одруження могло б стати фатальною помилкою для обох.

” ми не одружилися (офіційно), і я звинувачувала його в тому, що він ніби сумнівається. Та й я теж сумнівалася. Була недовіра, а я ставила наш союз вище всього — вище роботи, розвитку, професія, таланту. Було занадто багато очікувань… ” – зізналася юлія в бесіді з лаурою джугелією.

Юля дуже любила свого обранця і навіть хотіла від нього дитину. Однак всі спроби закінчувалися невдало. Зараз, проаналізувавши ці відносини, артистка не впевнена: чи був її чоловік тією людиною, хто гідний носити звання батька її спадкоємців…

«ми намагалися, але в момент затиску емоційного все складніше. Мабуть, не було контакту між нами серцевого… Я зіткнулася з тим, що таке хотіти, намагатися і не отримувати. Вся справа в затиску, в недовірі. Начебто ти і дружина, і турбота є, але щось не те… ” – пояснює юлія» вона вважає, що неможливість завагітніти тільки посилила їх і без того натягнуті з олександром відносини.

За словами артистки, після розставання вона з головою пішла в роботу. Юлія стала однією з учасниць шоу «маска» і дійшла до фіналу. А ось її екс-коханий спробував побудувати відносини з іншою жінкою. І хоча його новий роман виявився короткостроковим і невдалим, юлія все одно відчувала сильну образу.

” у деякі моменти мені було дуже складно змиритися з тим, що у нього хтось був, а у мене немає. Я зрозуміла, що він тепер зовсім чужий, нитка обрубана до кінця… Мені здавалося це брудним, хоча ми ж вже розлучилися» — згадує 33-річна артистка.

Сьогодні юлія перебуває у відносинах, але коментувати роман не вирішується — все поки знаходиться в стадії зароджуються почуттів. Це перший раз після розриву з олександром, коли дівчина побачила в молодій людині потенційного партнера.

«не дозволяла собі, щоб мені хтось міг так подобатися. Це відносини, в яких я ризикую бути собою і вчуся говорити, що я відчуваю. Я знаю, що людина мене зрозуміє… Подобається в ньому відкритість, відвертість щирість, доброта, тепло ніжність» — говорить про нового обранця юлія.

Зірка зізнається: незважаючи на невдачі в любові, вона все одно мріє про велику сім’ю і душевної близькості зі своїм обранцем.

” я вірю в любов. Мені здається, що любов-це доброта”, – каже артистка. Юля, ми дуже згодні!