Навіть зйомки” дому-2 ” можуть бути небезпечними. Нещодавно, не відходячи від робочого процесу, постраждала беззмінна ведуча шоу ксенія бородіна. Вона отримала травму ноги, причому настільки серйозну, що їй довелося звернутися до лікаря.

«всі нормальні люди їдуть після роботи спати додому, а мене привезли на рентген», — поскаржилася фоловерам ксенія в сторіс instagram. Лікарі діагностували бородіної забій. Обійшлося, на щастя, без серйозних пошкоджень, а це означає, що і гіпс не знадобився.

Бородіна, нагадаємо, веде “дом-2” з самого першого його випуску, який з’явився на екранах в 2004 році. До 2012-го разом з ксенією проект про те, як побудувати любов, вела собчак, а з 2008-го по 2021 — й-ольга бузова.

В роботі у бородіної завидна стабільність, а ось в особистому житті її кілька разів дуже серйозно штормило. Зовсім недавно ксенія розлучилася вдруге-вона розлучилася з курбаном омаровим після шести років шлюбу. Екс-подружжя не розповідають, що стало причиною їхнього розлучення, проте ксенія неодноразово натякала, що втомилася терпіти нескінченні зради чоловіка.

При цьому ксенія говорила, що намагалася зберегти відносини, проте любовний човен все ж потонув. “найбільше я хотіла жити з чоловіком довго і щасливо, намагаючись врятувати наш крихкий світ. Не треба вчити мене життя, ви нічого не знаєте. Досить питати причину нашого розставання, не хочу про це говорити», — просила бородіна.

Також вона зізнавалася, що думки про розлучення мучили її близько року. Однак вона довго пручалася і не хотіла руйнувати сім’ю, в першу чергу, звичайно, заради благополуччя їх спільної з омаровим дочки теони.

«я майже рік в голові це програвала у себе. Морально розуміла, що пішов зворотний відлік … Але незважаючи на те, що я завжди вірю своїй інтуїції, вирішила довести самій собі, що не ідіотка! і зуміла це зробити. Жила довго в шкаралупі. Тут вирішила вилізти”,-ділилася 38-річна телеведуча.

Вперше ксенія розлучилася в 2011 році після трьох років шлюбу з бізнесменом юрієм будаговим. У екс-подружжя є дочка маруся, яка з’явилася на світ в 2009-м.

Зараз, за чутками, ксенія зустрічається з вірменським бізнесменом і ресторатором еріком авагяном.

Анна миллионова