Рукавички – невід’ємний аксесуар цього сезону. На перший погляд, це звичайний предмет гардероба в холодну пору року. Але саме рукавички відіграють ключову роль при створенні образу.ні краплі смутку за минулим літом: на зміну легким сукням і повітряним блузок вриваються яскраві аксесуари.у цьому сезоні дизайнери пропонують класичні рішення рукавичок в новому романтичному шкіряному виконанні. Головний козир сезону-жіночність. Всі модні тенденції підпорядковані саме їй, в тому числі і стиль аксесуарів.

Розглянемо найактуальніші моделі рукавичок сезону.

1. Довгі шкіряні рукавички

Класика, яка з нами протягом декількох сезонів поспіль. І дійсно, що може бути краще? стилісти пропонують шкіряні класичні рукавички в різноманітних колірних варіаціях: від пронизливого аквамарина до ніжних пудрових відтінків, тонів пелюсток чайної троянди. Не знаєте який вибрати? класичні рукавички чорного кольору-завжди в тренді.

модний рада: стилісти радять підбирати сумку або рюкзак в тон рукавичок. При цьому верхній одяг може не поєднуватися з ними за колірною гамою. Неймовірно стильно і ефектно.

2. Стьобані шкіряні рукавички

Тенденція до стьобаного-один з головних трендів сезону. Естетично, лаконічно і просто, але в той же час вишукано і стильно. Ультрасучасність даної моделі видно неозброєним поглядом.

3. Шкіряні рукавички з декором

Невід’ємний атрибут гардеробу кожної модниці: однотонні рукавички поступилися місцем настільки сміливому і зухвалому поєднанню. У цьому сезоні декор представлений у вигляді страз, вишивки, шипів, металевих заклепок, бісеру…різноманітність вибору заворожує.

Прості і складні модні тенденції гіпнотизують, накладаючись один на одного, дозволяючи вибрати те, що до душі саме вам.

Насправді, неважливо, який сезон на дворі і скільки градусів показує термометр. Головне, щоб коли у вас всередині є своє сонце. Вічне сонцестояння забезпечено, якщо ваш настрій в гармонії з вашим образом.