Тиждень моди в парижі в самому розпалі: всесвітньо відомі дизайнери презентують колекції один за іншим, а публіка не знає, на чому сфокусувати увагу, адже погляд розбігається від шику, розкоші і нових сміливих стильових рішень на подіумі. Одним з найяскравіших подій стала презентація нової весняно-літньої колекції saint laurent під проводом ентоні вакарелло.

Колекція saint laurent весна-літо 2022 вражає уяву. Чого тільки варта сукня в драматичному стилі з пишною спідницею і прозорим сітчастим верхом на тонких лямках. Незвичайним рішенням стали комбінезони з акцентом на плечовій лінії і спокусливі кетсьюти, а також класичні на перший погляд наряди, доповнені яскравими шкіряними рукавичками і прикрасами, масивними ланцюгами і стильними оправами.

Моделі виходили на подіум в зухвалих структурних міні-сукнях і асиметричних двоколірних топах, але особливу увагу привернула ідея ентоні вакарелло міксувати обтягуючий комбінезон зі складками з широким поясом. Окрему увагу дизайнер приділив аксесуарам: кожен образ доповнений модними герметичними оправами, в тому числі прозорими, акцентними сережками, кольє і браслетами, які моделі часом демонстрували поверх яскравих шкіряних рукавичок.

Щоб ви змогли відчути атмосферу показу, ми зібрали найстильніші образи колекції saint laurent ss22 в галереї.

+5