4 жовтня меркурій в тригоні з юпітером . Вас може накрити припливом оптимізму. Кожен може спробувати зрозуміти, як відчувають себе в своєму повсякденному стані прихильники позитивного мислення-спокійний і розслаблений стан духу явно покращує самопочуття, ловіть момент!

6 жовтня молодик у вагах . Не варто планувати на цей час хірургічних операцій.

В іншому – ви залишаєтеся в гарному настрої, абсолютно не відчуваючи потреби занурюватися в якісь занудні деталі і діяти відповідно до якимись прикрими умовами. Дозвольте собі цю маленьку слабкість-якщо не відчути гармонію, то хоча б насолодитися її ілюзією.

6 жовтня плутон стає директним . Плутон-найповільніша планета, його транзити не обіцяють якихось різких відчутних змін, проте дихання невідворотності можна відчути досить явно. І вас можуть почати займати глобальні питання-як йдуть справи з вашим призначенням, накопичили ви мудрість прожитих років. Немає нічого небезпечного в таких роздумах, головне не засмучуватися, якщо раптом відповіді вас не влаштовують – ще є час все залагодити найкращим чином.

7 жовтня венера переходить у стрільця. астрологи вважають, що у нас є шанс вийти на новий рівень в любові і серцевих відносинах. Якщо ви втомилися від самотності – цілком можливо вдасться найближчим часом цю ситуацію якось переломити.

8 жовтня сонце в з’єднанні з марсом. це напружений аспект, що сприяє викиду енергії. Причому енергія ваша, раптово скипіла і вирвалася назовні подібно сонячному протуберанцу, може так само швидко вичерпатися. Тому не розраховуйте на тривале її сяйво.

9 жовтня сонце в з’єднанні з меркурієм. швидкість мислення, жага руху, бажання спілкування – прекрасні умови для успіху в будь-якому виді діяльності. Ви активні і позитивні, з чим вас і вітаємо!