24-літня професійна танцівниця і зірка соціальної мережі еббі куїннен завжди пишалася своєю красою.

Дівчина зустрічалася зі своїм колегою, хореографом алексом джозефом прічардом. Пара часто знімала спільні ролики для tiktok і набувала все більшої популярності і нових шанувальників.

У січні цього року еббі і алекс вирішили зняти чергове кумедне і видовищне відео. За сюжетом вони повинні були незвичайним чином “розрізати” скляну пляшку за допомогою палаючої мотузки. Але щось пішло не так: пляшка розбилася, а полум’я перекинулося на еббі. Всього через секунду верхня частина тіла дівчини була охоплена вогнем.

Спочатку вона кинулася на підлогу і почала кататися, щоб погасити полум’я, потім спробувала збити його товстим ковдрою. В цей час її бойфренд встиг принести відро води і нарешті загасити вогонь.

” це тривало хвилини, але здавалося, ніби цілі години. Мені ніколи в житті не було так страшно — – говорила еббі. – моя шкіра танула, волосся горіло прямо на голові, але я не відчувала болю або спека. Я думаю, моє тіло було в шоці. Я просто боялася, що помру”.

Не було боляче еббі і коли, вже загасивши полум’я, ей джей зрізав з неї одяг, тому що плаття вплавлялося в шкіру. Відчуття повернулися, коли еббі вже довезли до реанімації.

Я не знала, чи повернуть мені обличчя, чи зможу я танцювати знову, чи не залишуся потворою на все життя, чи не кине мене коханий.

Минуло чотири дні, перш ніж вона змогла поглянути на себе в дзеркало вперше. І не впізнала своє відображення. Попереду еббі чекали зміна пов’язки кожні дві години, кілька трансплантацій шкіри і нескінченні сеанси лазерної терапії та мікронідлінгу для зменшення рубців.

Але багато в чому психічне зцілення було навіть важче, ніж фізичне. Коли вона повернулася додому після лікарні, у неї почалися проблеми.

” я не могла залишатися в тиші, навіть вночі йшов телевізор. Я боялася заснути через кошмари. Я почала боятися всього, що пов’язано з вогнем і просто високою температурою, навіть чайника», — каже танцівниця. Еббі майже не міг рухатися, тому що це було дуже боляче. Єдине, що підтримувало її — постійна присутність коханого, який віддано доглядав за нею.

Тільки через два довгих місяці дівчина почала виходити з дому. Зараз еббі вже повернули колишнє обличчя. Шрами на шиї, передпліччях і руках ще залишилися, правда, вже не болять. Але лікування, ймовірно, триватиме ще не один рік.

Ліда буслаєва