54-літній філіп кіркоров ретельно приховує особистість матері алли-вікторії і мартіна. Подейкують, що це брюнетка, яка часто проводить час з дітьми і в будинку поп-короля. Кіркоров поставив крапку в цьому питанні.

Виявилося, що 54-річну жінку, яку поп-король ласкаво називає “мама наташа”, звуть наталія єфремова. Вона вже кілька років працює персональним помічником філіпа бедросовича і проживає з ним в його будинку. Крім цього, вона дійсно є матір’ю сина і дочки кіркорова. Але тільки хрещеною.

Наша мама наташа — це все в нашій родині. Я її обожнюю. Якби не вона-багато чого не сталося. Дива цього б не сталося. Народження дітей не сталося”, – пояснив кіркоров.

Вона тільки хрещена, але вона стільки вклала в мою сім’ю, вона виростила цих дітей. І вона майже весь час була поруч з нами, зі мною і з дітьми з самого моменту народження. І навіть у мою відсутність діти були під надійним крилом улюбленої хресної. А сьогодні вона мій партнер по агентству дитячих свят», – повідомив кіркоров у програмі ” ти не повіриш!”на нтв.

Анастасія антоновська