Після розриву з джолі бреду пітту приписували кілька романів. Але оскільки свої відносини він завжди тримає в секреті, про них відомо не так вже й багато.

Спочатку голлівудський мачо зустрічався з нері оксман, професором массачусетського технологічного університету. “ніяких більше дам зі світу шоу-бізнесу!”- можливо, саме так вирішив бред.

У 2019 році бреда не раз помічали удвох з сат харі халса — духовною цілителькою, а заодно нутриціотерапевтом і дизайнером оригінальних прикрас з індійськими мотивами. До речі, її твори свого часу носила дженніфер еністон.

Гірше почали говорити про роман пітта з молодою актрисою алією шокат. Їх кілька разів помічали разом на заходах і вечірках. Але потім алія сама зізналася, що між ними нічого так і не було.

У 2020-му році бред зустрічався з моделлю ніколь потуральскі. Папараці сфотографували актора з німецькою топ-моделлю в аеропорту парижа. Пара сідала на приватний літак, щоб полетіти на південь франції. Очевидці розповіли журналу “ок«, що перед посадкою пітт і потуральскі вели себе як»закохані підлітки”.

” вони цілувалися, і бред був до неї дуже уважний — – додало джерело. – навколо були люди, але, схоже, він не заперечував проти того, щоб всі його бачили. Вона справжня красуня і явно набагато молодша за нього”.

Цей роман тривав кілька місяців. Потім пара розлучилася. Причому, з ініціативи бреда. “цей роман ніколи не був настільки серйозним, як всі думали. До того ж вона живе в німеччині, він — в голлівуді. Плюс у нього дуже складна сімейна ситуація, в якій він намагається розібратися. Деякий час назад вони розлучилися, і це остаточно», — пояснили знайомі зірки.

Зараз же поповзли чутки, що у пітта — нова пасія — 35-річна шведська співачка люкке лі.

«бред і люкке змогли так легко ховатися від усіх, тому що вони сусіди, і живуть в трьох хвилинах ходьби один від одного», — повідомило ексклюзивне джерело виданню the sun. До речі, нещодавно люкке і бреда застали разом на обіді в дорогому ресторані, і це було не дуже схоже на просто сусідські відносини.

Сам пітт поки не підтверджує, але і не спростовує цей роман. Можливо, це пов’язано з тим, що розгляди і судові процеси з джолі з приводу опіки над спільними дітьми ще тривають.

А поки згадаємо, який же все-таки красивою парою були джолі і пітт

+16

Ліда буслаєва