Молодята витратили на весілля мільйони рублів.

37-літній співак прохор шаляпін одружився на своїй коханій, 42-річній мільйонерці з канади тетяні клаудії девіс. Весілля, яке обійшлося молодим в 15 млн рублів, відбулося в лас-вегасі, в престижному готелі wynn, пише «кп». Там же пройшла і реєстрація, після якої артист виконав для гостей російські народні пісні, хіти з репертуару юрія шатунова і вєрки сердючки.

Відомо, що обраниця співака – громадянка канади з російським корінням, власниця мережі адвокатських компаній.

До шлюбу з шаляпіним тетяна жодного разу не була заміжня. А ось сам співак вперше одружився в 18-річному віці. Крім того, з 2013 по 2015 роки він був одружений на підприємниці ларисі копенкіної, яка виявилася старшою за нього на 28 років. До 2019 року перебував у близьких стосунках з екс-дружиною актора армена джигарханяна віталіною цимбалюк-романовською.

Нагадаємо, широку популярність прохор шаляпін (справжнє ім’я андрій захаренков) отримав після участі в проекті «фабрика зірок-6». Також ставав героєм різних шоу і має скандальну славу у зв’язку з тим, що намагався видати себе за нащадка знаменитого оперного співака федора шаляпіна.